Τρίτη, 8 Απριλίου 2014

Διαδρομές στο Βιβλιοδάσος 2014

Οικολογικό Σχολείο το 1ο Δ.Σ. Πορταριάς 2014-03-20 - 16:45:54

Οικολογικό Σχολείο το 1ο Δ.Σ. ΠορταριάςΟικολογικό σχολείο για δεύτερη χρονιά, αναδείχθηκε το 1ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Πορταριάς «Ν. Τσοποτός». Το σχολείο παρέλαβε τη δεύτερη πράσινη σημαία του από την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Μπενάκη, το περασμένο Σάββατο.
Το σχολείο στο πλαίσιο των οικολογικών του δράσεων ανέπτυξε το θέμα «Το δέντρο των πουλιών» και διακρίθηκε, εκπροσωπούμενο από τον κ. Κορώνα Ηλία, τις μαθήτριες της Ε τάξης Κουνάρα Φαίη και Τσαγκρασούλη Δανάη και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων Μιλάνου Χρύσα και Δημοπούλου Θεώνη.
Στο μεταξύ, «Διαδρομές στο Βιβλιοδάσος», ξεκινούν σήμερα, στο 1ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Πορταριάς «Ν. Τσοποτός».
Πρόκειται για ένα διήμερο βιωματικών εργαστηρίων και δραστηριοτήτων με επίκεντρο το βιβλίο, που απευθύνεται σε μαθητές και εκπαιδευτικούς και θα πραγματοποιηθεί σήμερα και αύριο.
Το διήμερο, διοργανώνουν ο σχολικός σύμβουλος της 5ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Μαγνησίας, η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Μαγνησίας, το 1ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Πορταριάς, η Σύμπραξη Εκπαιδευτικών Μαγνησίας, ο Αθλητικός και Πολιτιστικός Σύλλογος «Ορμίνιο» Πορταριάς, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, η Τοπική Κοινότητα και το 1ο Νηπιαγωγείο Πορταριάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου